Врата на годината ЮБИЛЕЙНА ВРАТА IDOOR 20-22 ВРАТА НА ГОДИНАТА ЗА КЪЩА

Шоурум Солид 55

тел: 02 807 11 55
GSM: 0886 009 445
e-mail: vrati@solid55.com
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784

 


Работно време

Работно време:

Понеделник - Петък: 8:30 - 19:00 часа

Събота: 10:00 - 16:00 часа

Неделя: почивен ден

Работим при спазване на противоепидемичните мерки, въведени със Заповед №РД-01-241/02.08.22 на СРЗИ. Носенето на маски и лични предпазни средства на територията на шоурума е задължително!


Сервиз

0700 800 54

service@solid55.com

http://smartdoorshelp.com/helpdesk/

 

ВРАТИ

за къща

Ние от Солид 55 знаем колко трудно може да бъде намирането на идеалната врата за къща и създадохме разнообразие от специфични модели, които да отговорят на индивидуалните нужди на всеки наш клиент.
Създавайки серията ни Врати за къща, ние съобразихме дизайна така, че да пасва идеално както на вашия интериор, така и на дограмата и вашата фасада.
Вратите за къща на Солид 55 са създадени с прецизност към детайла, с внимание към изискванията за дизайн, сигурност, шумо- и топлоизолация.
Серията Врати за къща са подходящи за места, които не са подложени на преки климатични влияния като продължителен дъжд, снеговалеж или излагане на слънце.
prev
next

Врати за къща с основно механично и допълнително скрито заключване

видимо скрито

Врати за къща с механично заключване

видимо

Вратите за къща се различават съществено от вратите за апартамент. Сигурността вече не е този сериозен акцент, защото тя трябва да се търси в контекста на едно цялостно решение по охрана на къщата. От първостепенно значение тук са други показатели. Вратата е подложена на непосредственото въздействие на външни, често пъти тежки, атмосферни условия.

Според нормативните разпоредби тази врати задължително трябва да имат CE маркировка и да са посочени стойностите, които са покрити: водонепропускливост, устойчивост на вятър, устойчивост на натоварване, въздухопроницаемост на фугите, шумо и топлоизолация.

Главната входна врата на къщата безспорно е и един от най-важните елементи формиращи първите впечатления на нашите гости, говорейки за духа на нейните обитатели. Затова избора на нейната визия, имайки предвид стила на къщата и интериора, е много отговорна задача.

Не бива да се пренебрегва и връзката с останалите врати – дворни и гаражни -възможност да си улесним ежедневието като ползваме едно средство за достъп до всички врати.

На базата на своя дългогодишен опит Солид 55 създаде отделен клас блиндирани врати за къща – xDoor. Моделите са разнообразни и отговарят на различните очаквания за визия, сигурност и лекота на експлоатация. И тук вратите могат да са чисто механични или в комбинация с електромеханична брава, като се набляга на удобството в ежедневното боравене, без това да се отразява на сигурността. Богатият избор от дизайнерски решения на фрезовки и стъклопакети се вписват отлично във всяка фасада, а уникалните плоскости при моделите „Outflat” гарантират дългогодишна експлоатация и при най-агресивните атмосферни влияния.

За да направите правилен избор отделете нужното време с нашите консултанти, за да се запознаете с предлаганите възможности. Ние Ви гарантираме, че ще си заслужава, защото всеки ден ще преминавате през тази врата, тя първа ще посреща гостите Ви и ще отблъсква недоброжелатели. Тя ще участва непосредствено в изграждането на уюта, спокойствието и качеството на живот във всеки дом.

Още информация Как да избера блиндирана врата можете да намерите тук.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.

Научи повече