2019 ВРАТА НА ГОДИНАТА ЗА АПАРТАМЕНТ ВРАТА НА ГОДИНАТА ЗА КЪЩА

Шоурум Солид 55

тел: 02 807 11 55
GSM: 0886 009 445
e-mail: vrati@solid55.com
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784


Работно време

Понеделник - Петък 8:30 – 19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа

Петък (06.09) 10:00 - 18:00 часа

Понеделник (23.09) 10:00 - 18:00 часа


Сервиз

0700 800 54
service@solid55.com
 

гаражни врати

дългогодишно партньорство с фирма HORMANN

Стремейки се да бъде лидер в солидните врати, Солид 55 внимателно подбира партньорите, с които работи. Нашето дългогодишно партньорство с фирма HORMANN, Германия – една от водещите фирми за производство на промишлени и гаражни врати в Европа и света – ни помага да Ви предложим комплексна услуга, затваряйки всички Ваши помещения.

Вижте нашите актуални предложения:
 • Автоматична гаражна врата;
 • Автоматична секционна врата;
 • Врата с въртеливо-постъпателен ход, външна врата и задвижвания за портални врати;
 • Задвижване за еднокрили или двукрили;
 • Задвижване за плъзгащи се врати.

Модели гаражни врати

 • Пример за отличното защитно оборудване на вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки под рамената на лостовете и гъвкавите пластмасови лайсни между платното и рамката. Те намаляват риска от притискане или заклещване по невнимание.
 • Ако се случи след много години някоя от пружините на рамото на лоста да се скъса, останалите продължават да гарантират безупречното осигуряване на вратата. Така вратата е надеждно подсигурена срещу падане на платното. При това разстоянието между намотките на пружините е толкова малко, че практически са защитени от заклещване дори и детските пръсти.
 • При пълно отваряне вратата се успокоява от ограничителя и спира надеждно в релсовия жлеб. При затваряне специално оформеното рамо на лоста притиска вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката.
 • Уникалното заключване с резе на вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann фиксира ъглите на платното плътно към рамката и по този начин го блокира много по-надеждно от стандартното заключване с щанга. Така насилственото повдигане на вратата е практически невъзможно.
 • Имате избор: С двустенните гаражни секционни врати LPU 67 Thermo и LPU 42 залагате на отлична, съответно много добра топлоизолация. А освен това също и на по-голяма стабилност и по-спокоен ход. Едностенната гаражна секционна врата LTE 42 е идеална за отделни гаражи, които не се нуждаят от допълнителна топлоизолация. В случай че дървото определя визията на Вашия дом, най-подходяща е секционната врата с пълнеж от масивна дървесина LTH 42 на Hörmann.
 • Енергоспестяващата врата впечатлява с отлична топлоизолация, благодарение на ламелите с дебелина 67мм и прекъснат термомост. Всички снимки са илюстративни.
 • Двустенната гаражна секционна врата LPU 42 предлага много добра изолация със своите ламели с дебелина 42мм. Всички снимки са илюстративни.
 • Едностенната врата LTE 42 е изгодното решение за отделни гаражи, които не се нуждаят от допълнителна топлоизолация. Всички снимки са илюстративни.
 • Двустенно изолирани ламели с дебелина 42 мм за високи стойности на топлоизолация, добра стабилност и плавен ход на вратата оптимална дълготрайна защита на касата чрез пластмасова пета. Само при Hörmann: надеждна защита срещу повдигане с лост благодарение на механично заключване. Задвижване ProMatic с модерна радиосистема BiSecur и допълнителна височина на отваряне за проветряване на гаража. С дистанционно управление HSE 4 BS, с черна структурирана повърхност, с халка за ключодържател. Изображенията на цветовете и повърхностите не са обвързващи. Всички цветове са базирани на цвят от палитрата RAL. Запазва се правото на промени в техническите параметри и цените. * Необвързваща препоръчителна цена, вкл. 20 % ДДС за размерите в акцията, без размери по поръчка, монтаж, демонтаж и извозване. В сила до 31.12.2019 г. при всички участващи в акцията търговци.
 • Структурирана повърхност Pearlgrain 3 цвята на една и съща цена Размери в акцията: 2375 × 2000 мм, 2375 × 2125 мм, 2500 × 2000 мм и 2500 × 2125 мм Запазва се правото на промени в техническите параметри и цените. * Необвързваща препоръчителна цена, вкл. 20 % ДДС за размерите в акцията, без размери по поръчка, монтаж, демонтаж и извозване. В сила до 31.12.2019 г. при всички участващи в акцията търговци.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.

Научи повече