Врата на годината ЮБИЛЕЙНА ВРАТА SOLID ALPHA

Шоурум Солид 55

тел: 02 807 11 55
GSM: 0886 009 445
e-mail: vrati@solid55.com
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784

 


Работно време

Понеделник - Петък: 8:30 - 19:00 часа

Събота: 10:00 - 16:00 часа

Неделя: почивен ден

 

 


Сервиз

Гаранционни услуги - 0889 414 545

Извънгаранционни услуги - 0886 402 300

Авариен телефон - 0888 399 992

service@solid55.com

http://smartdoorshelp.com/helpdesk/

 

пожароустойчиви врати

Сертифицирани продукти

Пожароустойчивите врати са предназначени да спират разпространението на огъня за определен период от време, в зависимост от преминалите тестове и изпитания.

Вижте нашите актуални модели:
  • EI 60;
  • EI 90;
  • REI 120;

Защо пожароустойчиви врати

  • Опция за обръщане на посоката на отваряне – ляво или дясно; Възможност за двукрила врата; Множество опционални екстри; Възможност за уникален дизайн.
  • Те са изпитани съгласно Европейската норма EN 1634-1, със становище за допустимост от ГДПБЗН / Главна Дирекция „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО”/ на МВР и отговарят на клас на пожароустойчивост EI2: E-emission: Не пропуска отделящите се при горене газове или пламъци. I-insulation: Изолира незасегнатите помещения от огъня и намаля преноса на топлинна енергия. Ограничават пренасянето на топлина, до максимална температура от 180 ° C, на лицето на врата, която не е в директен контакт с огъня (студеното лице).
  • Дебелина на крилото е 60мм. Крилото и касата изработени от поцинкована стомана, дори и скритите части. Крилото е с пълнеж от пожароустойчива минерална вата, а касата е ъглова с разглобяем праг. Рамката на вратата е направена от 1.5 мм ламарина. Вратата има уплътнение в канал с термонабъбваща лента. Пантите са две, триделни като едната панта е с пружина за самозатваряне (200 000 цикъла като стандарт). Пасивни шипове от страната пантите.
  • Вратата може да се поръча със следното допълнително оборудване: буфер (устройство за регулиране на скоростта на затваряне), електромагнит за задържане на вратата в отворено положение, вградена проходна врата,антипаник механизъм за проходната врата и заключване.
  • Пожароустойчив обков, черен полиамиден с вкопана, едноезична брава и перчат ключ (с вложка за подмяна на секретен патрон).
  • Опция за прахово боядисване в различен цвят по RAL, уникален дизайн – декоративен дигитален печат с висока резолюция и с предпазно прозрачно покритие, електромагнит, антипаник лост, антипаник дръжка.

Сайтът използва "бисквитки" (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.

Научи повече