Врата на годината ЮБИЛЕЙНА ВРАТА IDOOR 20-22 ВРАТА НА ГОДИНАТА ЗА КЪЩА

Шоурум Солид 55

тел: 02 807 11 55
GSM: 0886 009 445
e-mail: vrati@solid55.com
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784

 


Работно време

Работно време:

Понеделник - Петък: 8:30 - 19:00 часа

Събота: 10:00 - 16:00 часа

Неделя: почивен ден

Работим при спазване на противоепидемичните мерки, въведени със Заповед №РД-01-241/02.08.22 на СРЗИ. Носенето на маски и лични предпазни средства на територията на шоурума е задължително!


Сервиз

0700 800 54

service@solid55.com

http://smartdoorshelp.com/helpdesk/

 

PIRNAR

РАЗЛИЧЕН ПРОДУКТ, БЕЗ АНАЛОГ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР!

С удоволствие искаме да ви представим алуминиевите врати на словенската компания “PIRNAR”. Врати, с които ще имате възможността да се насладите на великолепна визия и удобства близки до съвършенство!

Семейство Пирнар започват производството си на врати през далечната 1968г. Днес те са бързо развиваща се фамилна компания с повече от 200 служители и силно развита търговска мрежа. Луксозните врати, които предлагат са с безкомпромисно качество и уникална визия, с която вашият дом ще се отличава!

Повече за продуктите можете да разгледате и в официалния сайт на Pirnar  за България - www.pirnar.bg

PIRNAR OPTIMUM

Серията Pirnar Optimum са възхитителни и технологично усъвършенствани алуминиеви врати, предлагащи изключителен дизайн и невероятни изолационни качества на добра цена. В тази серия са достигнати нива на топлоизолация до 0,65 W/(м2К) при дебелина на алуминиевия профил от 85мм. Врата Optimum® е за най-модерните къщи и най-претенциозните почитатели на съвършенството. Врата, в която нищо не може да се добави или отнеме.

Каталог

PIRNAR PREMIUM

Серията Pirnar Premium преминава във високия клас врати, произвеждани от фамилната компания. Premium® врати предлагат изолационни качества с коефициент на топлоизолация достигащ до 0,61W/(m2K). Това е врата, която не може да остане незабелязана. Вратите от серията Premium® се предлагат, както в най-модерен и иновативен дизайн, така и с класическа визия. Подходящи за всеки дом, вратите от тази серия ще завършат по един впечатляващ начин всичко, в което сте вложили любов и усилия!

Каталог

PIRNAR ULTIMUM

Серията Pirnar Ultimum са истински шедьоври, синоним на съвършенство. Тези алуминиеви врати притежават ексклузивен дизайн и предлагат непобедими изолационни качества (от 0.54 W / m 2 K). Врата Ultimum® Pure е за най-изключителните къщи и най-безкомпромисните почитатели на съвършенството. Врата, която прилича на произведение на изкуството, а всички елементи в нея са потопени в единна равномерност без ненужни ръбове и рамки.

Каталог

Сайтът използва "бисквитки" (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.

Научи повече