Врата на годината ЮБИЛЕЙНА ВРАТА SOLID ALPHA

Шоурум Солид 55

тел: 02 807 11 55
GSM: 0886 009 445
e-mail: vrati@solid55.com
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784

 


Работно време

Понеделник - Петък: 8:30 - 19:00 часа

Събота: 10:00 - 16:00 часа

Неделя: почивен ден

 

 

 


Сервиз

Гаранционни услуги - 0889 414 545

Извънгаранционни услуги - 0886 402 300

Авариен телефон - 0888 399 992

service@solid55.com

http://smartdoorshelp.com/helpdesk/

 

2024 АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ

 • Врата Solid Alpha
  Solid Alpha - Врата на годината!

  SolidTouch ID – отключване с пръстов отпечатък! 

  • Ключът е собствения ви пръст.
  • Високо ниво на сигурност
  • С възможност да добавите до 100 отпечатъка

  Solid.me - ново мобилно приложение за пълен дистанционен контрол на smart врати Солид!

  • Управление на вратата от разстояние - винаги имате връзка с вратата си. Където и да сте! Знаете статуса на вратата си в реално време. Получавате активна, smart защита на дома си.
  • Лесен контрол на достъп - интуитивно давате или отнемате достъп на ползвателите на вратата. 
  • 24/7 мониторинг на вратата - проследявате всички събития, които са се случили с вратата. 
  • Повече за solid.me разгледайте тук!

  Ексклузивен 3D дизайн и нов цвят!

  • Изключителен външен вид, който впечатлява.
  • Вълнуващи комбинации, които я правят наистина специална.
  • Знаем колко е важен и последният детайл – изискан обков.

  А за финал сме оставили и изненадата, че спестявате до 30%!

  Всичко това може да бъде ваше на цена, която не сме имали досега!

  Вижте повече за solid.me ТУК.

  Необвързваща ценова препоръка с вкл. 20% ДДС без размери по поръчка, монтаж, демонтаж и извозване! Цената е за базов модел, без включени допълнителни екстри. Възможни размери: широчина – 900, 940, 980, 1020мм; височина – 1980, 2020, 2060, 2100мм.

  Приложението solid.me работи само за Smart врати Solid и не може да се използва самостоятелно. 
  След регистрация, администраторът има 3-месечен безплатен тестови период. След изтичането му се заплаща годишен абонамент – бързо и лесно през приложението. 
  Можете да заявите приложението solid.me към своята монтирана вече Smart врата Solid или като страхотна екстра към новата си Smart врата Solid. 

  В сила до 31.12.2024г. или до изчерпване. Солид 55 запазва правото си на технически и ценови промени, както и не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Всички снимки са илюстративни.

 • За истинските ценители на дизайна!

  Искате да съчетаете дизайна на блиндираната си врата с този на интериорните врати у дома? В Solid Doors Center всичко е възможно!

  Само до края март, можете да се възползвате от нашето изключително предложение, с което откриваме 2024 година!

  Вземете Врата на годината Solid Alpha в комбинация с интериорни врати Element и ще получите не само хомогенен дизайн, но и пакетна отстъпка от 10%!

  Защо да изберете Solid Alpha?

  Solid Alpha е ново поколение smart врата. Високотехнологичен продукт, който ще промени представите за традиционната врата. В Solid Alpha е събран 30-годишен опит в технологичните иновации. 
  Това е smart врата, която ще се превърне в легенда.

  За първи път в лимитиран модел е включено новото мобилно приложение за пълен контрол на smart врати Solid – solid.me! С него знаете кой, кога и как се е прибрал. Давате и отнемате достъп за секунди. Знаете статуса на своята врата с един поглед в телефона си, от всяка точка на света.
  Сигурно отключване с пръстов отпечатък със SolidTouch ID! С тази функция, много от ежедневните проблеми просто изчезват. С едно докосване на пръста.
  Забравете въпроса: заключих ли днес? Вратата ще го прави вместо вас, защото има вградена функция EasyGo. А вие мислете за истински важните неща.
  Благодарение на страхотната екстра Active Security ще получите двойна доза спокойствие със защитна сирена, вградена в крилото. 
  Solid Alpha е проектирана да бъде smart – с независимо електромеханично заключване и вградено захранване! Тя е врата към бъдещето. Без нужда от ъпгрейд.
  Изключителният дизайн се крие в детайлите. Затова за първи път в лимитиран модел е включен ексклузивен обков – разкошният Атлант. А благодарение на специалния си дизайн, Solid Alpha няма да остане незабелязана!
  Solid Alpha ще впечатлява всеки, който застане пред нея. А вие ще чувствате уюта на дома си още преди да сте прекрачили прага на вратата.

  С какво интериорни врати Element ще ви впечатлят?

  Открийте перфектната интериорна врата за вашия дом с нашата колекция от бюджетни решения Element 3D. Впечатляващо красиви и функционални, нашите врати комбинират елегантен дизайн с висококачествени материали, предоставяйки ви стил и удобство на достъпни цени. Интериорни врати Element 3D ще добавят нотка на изисканост и завършеност на всяко помещение. 

   

  Солид 55 ООД запазва правото си на технически и ценови промени. Цените са в лева, с включен ДДС, без включен монтаж. Цените са валидни за базови модели и важат за специфични размери. Всички екстри и размери, които не участват в промоцията се калкулират по ценоразпис. Снимките са илюстративни. В сила до 31.03.2024г. или до изчерпване. Специалното предложение важи за покупка на Врата на годината Solid Alpha и минимум 3 броя интериорни врати Element. 

Сайтът използва "бисквитки" (cookies) за по-голямо удобство на нашите потребители.

Научи повече