Притежател сте на наистина уникална врата, но като всяко нещо и този продукт се развива. Това не означава непрекъснато да си сменяте вратата. Какво предлагаме, за да си доставите нови удобства и предимства към съществуващата ви врата?

Монтаж на управление с мобилен телефон Solid MobileKEY

Иновативно високотехнологично решение превръщащо такъв традиционен продукт в част от съвременния мобилен свят. Вече не е нужно физически да си до вратата, за да я управляваш. 
Solid MobileKEY е специален модул, вграден във вратата – разработка на Солид 55. Това е иновативно решение за сигурността на Вашия дом, което комбинира мобилната технология и системата за електронно заключване, като получавате много нови възможности:
• Отключвате/заключвате вратата от разстояние с едно позвъняване, което е безплатно и не натоварва Вашата сметка;
• Решавате на кого да дадете достъп до дома Ви, чрез изпращане на SMS от мобилния телефон на администратора (собственика) на вратата;
• Разбирате, когато някой от семейството Ви се е прибрал;
• Получавате алармено съобщение, ако някой се опита да проникне в жилището Ви;
• Solid MobileKEY се задейства и чрез Приложение за администриране на Входните врати (разработено за Android и iOS).

Монтаж на светещ бутон за отваряне /отвътре/ – монтиран на плоскостта

Искате по-голямо удобство за вашата врата с електроника. Предлагаме ви монтаж на бутон от вътрешната страна на вратата, с който можете да отключвате и заключвате без всеки път да търсите безконтактната си карта или ключодържател.

Модул Active Security

Active Security е алармена система интегрирана във врата. При заключване на електромеханичната брава системата се привежда в готовност. Ако настъпи събитие (вибрация – удар) сирената се активира и издава последователност от звукови сигнали (20 секунди ). Когато вратата е заключена и е с активирана аларма при отключване на механичната брава се стартира таймер (10 сек.), ако в рамките на това време не се отключи и електромеханичната брава, настъпва събитие! Сирената се активира и отново издава последователност от звукови сигнали (20 сек).
Предимства на вградената алармена система:
• Не изисква допълнителни усилия от ползвателя – при заключване на електромеханична брава, вратата преминава автоматично в режим на самоохрана;
• Сирената е добре защитена;
• Невидима е отвън.

Допълнителни карти и ключодържатели

Поръчайте допълнителни карти или елегантни кожени ключодържатели от Солид 55. Контрола на вратата е изцяло във Ваши ръце и Вие сами програмирате и изтривате картите за достъп до вратата ви когато пожелаете (не важи за врати за общ вход „Входно пространство”).