Още възможности за врати с електроника

//Още възможности за врати с електроника
Още възможности за врати с електроника 2017-10-25T08:49:14+00:00

Притежател сте на наистина уникална врата, но като всяко нещо и този продукт се развива. Това не означава непрекъснато да си сменяте вратата. Какво предлагаме, за да си доставите нови удобства и предимства към съществуващата ви врата?

Монтаж на управление с мобилен телефон Solid MobileKEY

Иновативно високотехнологично решение превръщащо такъв традиционен продукт в част от съвременния мобилен свят. Вече не е нужно физически да си до вратата, за да я управляваш. 
Solid MobileKEY е специален модул, вграден във вратата – разработка на Солид 55. Това е иновативно решение за сигурността на Вашия дом, което комбинира мобилната технология и системата за електронно заключване, като получавате много нови възможности:
• Отключвате/заключвате вратата от разстояние с едно позвъняване, което е безплатно и не натоварва Вашата сметка;
• Решавате на кого да дадете достъп до дома Ви, чрез изпращане на SMS от мобилния телефон на администратора (собственика) на вратата;
• Разбирате, когато някой от семейството Ви се е прибрал;
• Получавате алармено съобщение, ако някой се опита да проникне в жилището Ви;
• Solid MobileKEY се задейства и чрез Приложение за администриране на Входните врати (разработено за Android и iOS).
Цена: 344лв. с ДДС

Монтаж на светещ бутон за отваряне /отвътре/ – монтиран на плоскостта

Искате по-голямо удобство за вашата врата с електроника. Предлагаме ви монтаж на бутон от вътрешната страна на вратата, с който можете да отключвате и заключвате без всеки път да търсите безконтактната си карта или ключодържател.
Цена: 96лв. с ДДС

Модул Active Security

Active Security е алармена система интегрирана във врата. При заключване на електромеханичната брава системата се привежда в готовност. Ако настъпи събитие (вибрация – удар) сирената се активира и издава последователност от звукови сигнали (20 секунди ). Когато вратата е заключена и е с активирана аларма при отключване на механичната брава се стартира таймер (10 сек.), ако в рамките на това време не се отключи и електромеханичната брава, настъпва събитие! Сирената се активира и отново издава последователност от звукови сигнали (20 сек).
Предимства на вградената алармена система:
• Не изисква допълнителни усилия от ползвателя – при заключване на електромеханична брава, вратата преминава автоматично в режим на самоохрана;
• Сирената е добре защитена;
• Невидима е отвън.

Допълнителни карти и ключодържатели

Поръчайте допълнителни карти или елегантни кожени ключодържатели от Солид 55. Контрола на вратата е изцяло във Ваши ръце и Вие сами програмирате и изтривате картите за достъп до вратата ви когато пожелаете (не важи за врати за общ вход „Входно пространство”).
ВАЖНО! Всички наши клиенти, които имат инсталирана iOS апликация за управление на вратата си чрез GSM е необходимо да изтеглят новото приложение от тук!