Повишаване на сигурността

/Повишаване на сигурността
Повишаване на сигурността2018-06-22T17:02:33+00:00

Имате блиндирана врата от Солид 55 и искате да подобрите сигурността и??? Ние ви препоръчваме:

Монтаж на допълнителна брава AdLock

За да повиши сигурността на своите клиенти, Солид 55 разработи и предлага най-сигурната допълнителна брава – AdLock Solid 55. Тази допълнителна брава е подходяща както за врати Серия 40, така и за Серия 50. Това е специална разработка преди всичко за съществуващи врати, нуждаещи се от допълнителна сигурност. Тук е използвана идеята от защитата на патронната брава в Серия 50 – ProBox с Рингова защита.
Бравата е в специалната 6мм стоманена кутия ProBox 2 (подобно на защитата на Серия 50 – ProBox) и  закалена рингова защита (защита доказала се в реални условия). Четирите стоманени шипа на бравата заключват на три хода с голяма дълбочина на проникване в стоманената каса.
Към тази изключително сигурна Допълнителна брава – AdLock Solid 55 могат да се поставят различните патрони на Солид 55: Solid 5, Solid 10 или Solid Snake.
AdLock Solid 55 се предлага само за Основни врати.
Цена:
• С патрон Solid 5 – 229лв. с ДДС
• С патрон Solid 10 (3/5 ключа) – 278лв. с ДДС/ 291лв. с ДДС

Монтаж на нова защита за патрон при Серия 40 – StepProtector

Натрупания опит на Солид 55 в сферата на сигурността показва, че защитата на патрона е съществен елемент от сигурността на системата като цяло. Това е основната причина Солид 55 да разработи специална защита за блиндираните вратите от Серия 50 – ProBox с Рингов протектор. Тук вратите от Серия 40, останаха малко ощетени, поради доста различните конструкции на двете серии.
Сега предлагаме едно иновативно решение и за тази серия (Серия 40) – StepProtector.
Както и от името може да се разбере – тази защита е уникална с външният си профил – вместо стандартния цилиндричен, при StepProtector той е конусно- стъпаловиден. Това гарантира невъзможността за здраво захващане по външната периферия на защитата с цел елиминирането й.
Цена: 98лв. с ДДС

Смяна на касова брава/ Монтаж на патронна брава и патрон Solid 10 (3/5 ключа) със защита

Вече не искате да носите големия ключ на касовата брава? Предлагаме Ви да смените старата си касова врата с патронна (в комплект с патрон и специален протектор).
Ценно качество на вратите Солид е патентованата разглобяема конструкция, която позволява вътрешен монтаж на бравата. Заключващите системи, които предлага Солид 55 са абсолютно взаимнозаменяеми. Ако имате врата от нас и искате да си смените заключването с по-сигурно, то може да използвате услугите на нашия Сервиз.

За повече информация относно цена и срок на изпълнение:
Сервиз Солид 55:
тел.: 02/ 807 11 90; 807 11 91
моб.:
0886 40 23 00
e-mail: service@solid55.com