Само през Декември!!!

//Само през Декември!!!

Само през Декември!!!

Само сега първите 10 клиента поръчали Врата на годината iPS 20-16, имат шанса да получат безплатно към вратата си 7 -инчов Touchscreen дисплей управление!

Това е уникална система, изцяло разработена от Солид 55, която включва: микрокомпютър, 7-инчов дисплей с тъч скриин и видеошпоинка, интегрирани във вратата. Системата е свързана и с контролера за управление на електромеханичната брава и предлага всеобхватни възможности за наблюдение, управление и настройки.  Дисплеят е с много висока разделителна способност и на него може да видите кой стой пред врата ви. Чрез тази система могат да се настройват всички параметри на врата: програмиране и изтриване на карти, програмиране и изтриване на мобилни телефони, настройка на времената за заключване, продължителността на алармения сигнал и др. От дисплея може да отключите или заключите електромеханичната брава. Системата притежава и памет, в която се съхраняват всички възникнали с вратата събития.

Повече за Врата на годината iPS 20-16, може да разберете тук!

За повече информация относно актуалната промоция посетете нашите изложбени центрове, вижте контакти.

*Промоцията е валидна при 100% авансово плащане при сключване на договора.

**Първите 10 клиента имащи право да получат подарък  7-инчов Touchscreen дисплей управление се определят според въвеждането на договора в информационната система на Солид 55 и заплащане на вратата.

Promo iPS 20-16

2017-10-25T09:35:11+00:00