Интериорни врати  за всеки дом

Интериорните врати са навсякъде около нас и всички сме свикнали с ежедневното им ползване. Дори когато не ги ползваме те са пред очите ни, заемат значително пространство в дома ни и няма как да останат незабелязани. Именно заради това при избора на интериорни врати ние най-вече се насочваме към дизайна им. Но в едно жилище, помещенията имат различно предназначение, нали? А дали ги обзавеждаме по един и същ начин? Разбира се, че не.
Интериорните вратите също би трябвало да отговарят на различните очаквания свързани с предназначението на помещението, което затварят. За разлика обаче от мебелите, които се позиционират само в една площ, интериорните врати заемат пространството между две помещения. От едната страна трябва да кореспондират с изискванията на средата която отделя, а от другата трябва да е в унисон с дизайна на коридора, входната врата и останалите интериорни врати.
Избирайки интериорните си врати от Солид 55, Вие избирате не просто врати, а цялостно решение. Ние ще ви предложим врати с различни функционалности и завишени показатели на шумоизолация, които са създадени специално за конкретните помещения в дома и които в същото време се съчетават перфектно помежду си. За да се справим с предизвикателствата, които ни предлагат съвременните домове сме разработили две серии интериорни врати.

Видео

https://www.youtube.com/watch?v=gDM5ZVmPuq8

Интериорни врати S line

S line е интериорна врата с иновационна конструкция, която се справя с предизвикателствата във всяка среда и се вписва отлично в интериорни проекти с различни стилове на помещенията. Част от многото предимства на интериорни врати S line са:

 • Възможност за различна визия от двете страни с покрития обработени в зависимост от конкретните условия на средата;
 • Завишена шумоизолация – конструкция с две дървесни плоскости по 8 милиметра с пълнеж от минерална вата. Алуминиев обкантващ профил, специално уплътнение в касата за по-добро уплътняване и изолация и възможност за вграждане на автоматичен праг.
 • Специалната алуминиева каса позволя изпълнения за специфични изисквания като завишена влажност, изцяло стъклено крило и т.н.;
 • Възможност за изпълнение на крилото със стъклопакет без крепове, което освобождава дизайна, но и запазва шумоизолацията;
 • Специалната конструкция и крепежни елементи– гарантират отличното представяне на интериорните врати S line при интензивна и продължителна експлоатация.
 • Изработват се по индивидуална поръчка – съобразена с размера и конкретните желания на клиента.
 • Разнообразие от декоративни обличащи каси – различни по дизайн и визия;
https://www.youtube.com/watch?v=4iukAPfk0y8

Интериорни врати Art line

Аrt line е една класическа безфалцова интериорна врата, но с няколко важни предимства:

 • Крило с пълнеж от тръбесто ПДЧ, една специална разработка за пълнеж на интериорни врати за постигане на по-добри физически параметри на вратата;
 • Използваната декоративна каса е от същите материали използвани както във входната блиндирана врата, така и в моделите S line, което предопределя еднаквата визия на всички врати в жилището;
 • Изработват се по индивидуална поръчка – съобразена с размера и конкретните желания на клиента;
 • Разнообразие от дизайни, остъкления и цветове.
https://www.youtube.com/watch?v=gjS5kTnnbfY
https://www.youtube.com/watch?v=6W0gZ-LFVzQ

Комбинирайте с блиндирани врати за апартамент или къща и получете допълнителна отстъпка.

Комбинирай
Комбинирай