С удоволствие искаме да ви представим алуминиевите врати на словенската компания “PIRNAR”. Различен продукт, без аналог на българския пазар! Врати, с които ще имате възможността да се насладите на великолепна визия и удобства близки до съвършенство!

Семейство Пирнар започват производството си на врати през далечната 1968г. Днес те са бързо развиваща се фамилна компания с повече от 200 служители и силно развита търговска мрежа. Луксозните врати, които предлагат, са с безкомпромисно качество и уникална визия, с която вашият дом ще се отличава!

Pirnar Optimum

Входна врата Pirnar Optimum
Серията Pirnar Optimum са възхитителни и технологично усъвършенствани алуминиеви врати, предлагащи изключителен дизайн и невероятни изолационни качества на добра цена. В тази серия са достигнати нива на топлоизолация до 0,65 W/(м2К) при дебелина на алуминиевия профил от 90мм. Врата Optimum® е за най-модерните къщи и най-претенциозните почитатели на съвършенството. Врата, в която нищо не може да се добави или отнеме.

Pirnar Premium

Входна врата Pirnar Optimum
Серията Pirnar Premiun преминава във високия клас врати, произвеждани от фамилната компания. Premium® врати предлагат изолационни качества с коефициент на топлоизолация достигащ до 0,61W/(m2K). Това е врата, която не може да остане незабелязана. Вратите от серията Premium® се предлагат, както в най-модерен и иновативен дизайн, така и с класическа визия. Подходящи за всеки дом, вратите от тази серия ще завършат по един впечатляващ начин всичко, в което сте вложили любов и усилия!

Pirnar Ultimum

Входна врата Pirnar Optimum
Серията Pirnar Ultimum са истински шедьоври, синоним на съвършенство. Тези алуминиеви врати притежават ексклузивен дизайн и предлагат непобедими изолационни качества (от 0.54 W / m 2 K). Врата Ultimum® Pure е за най-изключителните къщи и най-безкомпромисните почитатели на съвършенството. Врата, която прилича на произведение на изкуството, а всички елементи в нея са потопени в единна равномерност без ненужни ръбове и рамки.

Продуктови каталози

Каталог врати за къща - Pirnar OptimumКаталог врати за къща – Pirnar Optimum
Каталог врати за къща - Pirnar PremiumКаталог врати за къща – Pirnar Premium
Каталог врати за къща - Pirnar UltimumКаталог врати за къща – Pirnar Ultimum