Гаражни врати

Стремейки се да бъде лидер в солидните врати, Солид 55 внимателно подбира партньорите, с които работи. Нашето дългогодишно партньорство с фирма HORMANN, Германия – една от водещите фирми за производство на промишлени и гаражни врати в Европа и света – ни помага да Ви предложим  комплексна услуга, затваряйки всички Ваши помещения.

 

Пожароустойчиви врати

Пожароустойчивите врати са предназначени да спират разпространението на огъня за определен период от време, в зависимост от преминалите тестове и изпитания. Те са изпитани съгласно Европейската норма EN 1634-1, със становище за допустимост от ГДПБЗН / Главна Дирекция „ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО”/ на МВР и отговарят на клас на пожароустойчивост EI2

 

Многофункционални врати

Спряли сте се на чисто метална врата без допълнителни изисквания за продуктова сертификация и взломоустойчивост. Многофункционалните ни врати осигуряват надеждно затваряне, защита и обособяване/ преграждане на помещенията и сградите.

 

Охранителни ролетки

Ролетките са познат, утвърден продукт във времето, ползвани масово на пазара. Днес изпълняват две важни предназначения: за затваряне на помещения и гаражи, или охранителни функции. Ролетките, които Солид 55 предлага, утвърдени на пазара, с гаранция за сигурност и качество.

 

Интелигентни сейфове

За повишаване сигурността на съхранение на дребни, но скъпи неща, дори и на пари – Солид55 предлага сейфове от ново поколение – интелигентни сейфове.
Всички модели са със скрити панти, невидимо заключване – на база електромеханична брава и възможност за анкериране.
Управлението се извършва посредством  безконтактна карта (RFID) или елегантен ключодържател Solid 55 (с вграден RFID чип).
Кое е най-голямото удобството? Забравяте за всички ключове и множество кодове и комбинации!
А за притежателите на входни врати с такова управление може да се изгради и мастър система за достъп с една и съща карта.

 

Направете запитване!