Блиндирани врати за къща

Вратите за къща се различават съществено от вратите за апартамент. Сигурността вече не е този сериозен акцент, защото тя трябва да се търси в контекста на едно цялостно решение по охрана на къщата. От първостепенно значение тук са други показатели:

  • Вратата е подложена на непосредственото въздействие на външни, често пъти тежки, атмосферни условия;
  • Според нормативните разпоредби тази врати задължително трябва да имат CE маркировка и да са посочени стойностите, които са покрити: водонепропускливост, устойчивост на вятър, устойчивост на натоварване, въздухопроницаемост на фугите, шумо и топлоизолация.

Главната входна врата на къщата безспорно е и един от най-важните елементи формиращи първите впечатления на нашите гости, говорейки за духа на нейните обитатели. Затова избора на нейната визия, имайки предвид стила на къщата и интериора, е много отговорна задача.

Не бива да се пренебрегва и връзката с останалите врати – дворни и гаражни -възможност да си улесним ежедневието като ползваме едно средство за достъп до всички врати.

На базата на своя дългогодишен опит Солид 55 създаде отделен клас блиндирани врати за къща – xDoor. Моделите са разнообразни и отговарят на различните очаквания за визия, сигурност и лекота на експлоатация. И тук вратите могат да са чисто механични или в комбинация с електромеханична брава, като се набляга на удобството в ежедневното боравене, без това да се отразява на сигурността. Богатият избор от дизайнерски решения на фрезовки и стъклопакети се вписват отлично във всяка фасада, а уникалните плоскости при моделите „Outflat” гарантират дългогодишна експлоатация и при най-агресивните атмосферни влияния.

За да направите правилен избор отделете нужното време с нашите консултанти, за да се запознаете с предлаганите възможности. Ние Ви гарантираме, че ще си заслужава, защото всеки ден ще преминавате през тази врата, тя първа ще посреща гостите Ви и ще отблъсква недоброжелатели. Тя ще участва непосредствено в изграждането на уюта, спокойствието и качеството на живот във всеки дом.

Видео

https://www.youtube.com/watch?v=ngSdv5kocqw

 

Комбинирай

Комбинирайте с интериорни врати за допълнителна отстъпка.

Комбинирай