Блиндирана врата iPS 20-17 2017-11-06T12:13:10+00:00

Блиндирана врата iPS 20-17 – 7 пъти повече предимства събрани само в една врата!

Блиндирана врата iPS 20-17 -7 пъти повече предимства с отлична цена и ненадминато качество

Благодарение на 27 годишния си опит в производството на врати, Ние от Солид 55 създадохме за Вас тази уникална врата и само сега ви я предлагаме с до 25% отстъпка.

 Изключително високо ниво на сигурност.

Когато се нуждаете от повече сигурност, за Вас и Вашето семейство! С iPS 20-17 Вие получавате две независими заключващи системи с общо 8 точки на заключване и специална защита на механичната бравата срещу разпробиване. Комбинацията от италианска патронна брава + патрон Solid 10 и електромеханична брава W30-2T гарантира най-висок клас на взломоустойчивост.

А за да бъде iPS 20-17 още по-сигурна, тя притежава защита ProBox с рингов протектор, интегрирана заедно с бравата здраво в конструкцията на металното крило, както и функция EasyGo – автоматично заключване на електромеханичната брава след затваряне на вратата.

В завършек сме подсилили вратата и с двоен девиатор!

Заключващи системи за блиндирана врата iPS 25+

Управление с безконтактна карта за блиндирана врата iPS 25+

 Бързо и лесно отключване и заключване чрез безконтактна карта.

Забравете за тежките връзки с ключове! С iPS 20-17 управлявате електромеханичната брава само с едно бързо движение на безконтактната карта без дори да я вадите от портфейла си.

Заключих ли вратата тази сутрин? Колко пъти сме си задавали този въпрос бързайки за работа или среща? iPS 20-17 слага край на главо блъсканиците! С функцията EasyGo – вратата се заключва автоматично след затваряне.

А за да не изглежда вратата ви като излязла от фантастичен филм, сме интегрирали електромеханичната брава W30-2T директно в металното крило, а захранващия модул в металната каса.

SBS – Security Block System.

SBS – Security Block system – взаимна защита на двете заключващи системи с цел повишаване на сигурността на блиндираната врата.

При заключване и на двете брави, електромеханичната започва да охранява механичната чрез Active security (задейства се аларма при опит за насилствено преодоляване на бравата), а механичната брава блокира достъпа до антената и бутона за отключване на електрическата.

За да си отворим вратата първо отключваме механичната брава и след това вече можем да задействаме електрическата брава с безконтактната карта или бутона за отключване от вътрешната страна на жилището.

Бутон за отключване отвътре за блиндирана врата iPS 25+

Система Active security за блиндирана врата iPS 25+

Алармена система Active Security

Алармена система интегрирана във врата, която следи състоянието на двете заключващи системи чрез комбинация от датчици.

При заключване на електромеханичната брава системата се привежда в готовност. Ако настъпи събитие ( вибрация – удар) сирената се активира и издава последователност от звукови сигнали. При заключване на механичната брава, системата започва да следи и нейното състояние.

Когато вратата е заключена и е с активирана аларма при отключване на механичната брава се стартира таймер (10 сек.), ако в рамките на това време не се отключи и електромеханичната брава, настъпва събитие! Сирената се активира и отново издава последователност от звукови сигнали.

Защита за патронна брава ProBox.

При патронната брава секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. Исторически утвърденото конструктивно решение на патрона го прави механично уязвим. С цел да защити патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата.

Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в развалцовано място в стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона.

ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм (2+4+1,2) стомана в областта на бравата, която защитава заключващия механизъм.

Защита за патронна брава ProBox за блиндирана врата iPS 25+

Направете запитване!

Видео

https://www.youtube.com/watch?v=JIsdbUWpyTk

Характеристики

Металната конструкция на вратата, може да се сравни със скелета при човека. Не се вижда, но тя е тази, която поема всички натоварвания. Прецизното конструиране и изпълнение, особено на зоните поемащи статичните и динамични натоварвания, е важно за надеждното функциониране на съвременната високотехнологична врата.
Отличната топло и шумоизолация на врата се постигат благодарение на запълването на стоманеното шаси с 50мм минерална вата.
Широкоъгълната шпионка е доказано във времето добро решение за визуализация на пространството пред вратата.
3D регулируемите панти на вратата гарантират прецизно регулиране на прилепването на крилото към касата.
3D регулируеми панти
Пасивните шипове от страната на пантите са още една защита на масивните стоманени 3D панти.
пасивни шипове
Работата на двойните уплътнители на вратата сериозно зависи от силата на притискане на крилото към касата. Вграденият механизъм за регулиране на луфта между крилото и касата директно влияе на силата на притискане и осигурява безупречната работа на уплътнителите.
Реглаж на луфта между крило и каса
Интересното при патронната брава е, че секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. С цел да защити самия патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в специално развалцована стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона. ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм (2+4+1,2) стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.
Механична защита на патронно заключване
Локалното мостово подсилване на стоманената конструкция на крилото е една от технологичните добавки на Солид 55, която служи за:

 • Уякчаване на металното крило
 • Намаляване на вътрешните напрежения от заваряването
 • Прецизиране мястото на подсилващите метални профили
След окончателното завършване на стоманеното шаси на крилото (най-вече на заваръчните процеси), химичното третиране и нанасянето на електростатично покритие гарантира устойчивостта на вратата срещу корозия.
Това е специално конструктивно решение, което едновременно изпълнява две функции: като специално пригодено място за добре работещото уплътнение и като сериозна допълнителна защита на заключващите щифтове.
уплътнение за блиндирана врата
Наличието на второ сериозно EPDM уплътнение винаги е по-добро от само едно!
Обкантващ профил блиндирана врата
За безупречния монтаж на металната каса на вратата към отвора всяка врата е снабдена с допълнително усилени стоманени конструктивни елементи за здраво анкериране към стената.
анкериращ елемент за блиндирана врата
Край на оплакванията от рода: под врата ми духа! Автоматичния гумен праг се спуска при затваряне на крилото и уплътнява луфта между вратата и подовата настилка. Също предпазва от влизането на боклуци и прах вътре в жилището.
автоматичен уплътняващ праг за блиндирана врата
Великолепно техническо решение за предаване на движението от тристранната заключваща система към допълнителни активни фиксиращи стоманени шипове – девиатори. Усилена лостова система с девиатор осигурява мощно многоточково фиксиране на крилото към касата с едно завъртване на ключа.
Повече от 15 години, Солид 55 използва собствена патентована система за скрито електромеханично заключване, която значително подобрява сигурността на вратата. За по-голяма сигурност е създадена възможността във вратата да се вгради втори, скрит механизъм за здраво многоточково заключване. Интелигентните врати от серията iPS (Intelligent Protection System) са иновативни продукти, позволяващи постигане на изключително висока сигурност в дома и офиса, като едновременно с това и улесняват ежедневието на ползвателя им.
Електромеханична брава за блиндирана врата

Великолепно HiTech решение надграждащо чисто пасивен по своя характер продукт.
Active security е специална алармена система разработена от Солид 55. Използването на датчици за активно регистриране при опит за неоторизирано влизане през вратата, променя една чисто пасивна система (каквато е една блиндирана врата) в активна. Предимства на вградената алармена система:

 • Не изисква допълнителни усилия от ползвателя – при заключване на електромеханична брава, вратата преминава автоматично в режим на самоохрана;
 • Сирената е добре защитена;
 • Невидима е отвън.

Датчиците реагират на неоторизираното влизане, като задействат вградената във вратата сирена или изпращат SMS до администратора на вратата при наличие на управление с мобилен телефон „Solid MobileKEY”.

Сирена за блиндирана врата
Сигурен и удобен начин за замяна на традиционните ключове. Безконтактните карти, които използваме са базирани на RFID технологията. Те работят чрез микрочип и радио антена, което позволява предаване на информацията без физически контакт между картата и четящото устройство. Този тип карти са най-разпространените в системите за контрол на достъп в световен мащаб. Те са много по-сигурни, по-лесни за използване (само се доближават до четеца) и с по-дълъг живот от картите с магнитна лента или баркод. Приложението на безконтактната технология в iPS продуктите, позволява четящото устройство да се „скрие” в крилото на вратата и да остане невидимо. Това от своя страна повишава сигурността на интелигентната система за защита (iPS).
rfid карта за блиндирана врата
Вграден в стоманената каса захранващ блок за по-лесен монтаж и запазване на пространството около вратата чисто и в хармония с дизайна на помещението
вградено захранване за блиндирана врата
10 щифтов патрон, с изключително голяма секретност и много възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн. Благодарение на по-добрия захват, ключът пасва идеално в ръката и прави ежедневната му употреба много лесна. Патронът съчетава няколко защити:

 • Защита срещу изваждане;
 • Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”;
 • Защита срещу разпробиване;
 • Клиентска карта.
италианска патронна брава за блиндирана вратапатрон Solid 10
Възможност за едно цялостно завършване на визия на вратата, кореспондираща с тази на крилото.
декоративна каса Комфорт
Декоративните плоскости от двете страни на вратата придават уникалната топлота и уют на дървото, докато едновременно с това ви осигуряват и допълнителна изолация. А за още по-елегантния вид на вратата сме добавили и дизайнерски лайсни по избор от едната страна на вратата.
декоративни плоскости за блиндирана врата
Солид 55 предлага голямо разнообразие от дизайнерски решения в обкова, които елегантно допълват цялостната визия на вратата.
Дръжки Акс
широчина – 900, 940, 980, 1020 мм; височина – 1980, 2020 мм.

Цена

Този модел врата включва:

 • Две независими заключващи системи с общо 8 точки на заключване и специална защита на механичната бравата срещу разпробиване;
 • Бързо и лесно отключване и заключване чрез безконтактна карта;
 • Независима от СОТ, вградена в крилото защитна сирена – Active Security;
 • Функция EasyGo – автоматично заключване на електромеханичната брава след затваряне на вратата;
 • Отлична топло и шумоизолация благодарение на четиристранното уплътнение – вградено двустранно уплътнение и долен автоматичен праг;
 • Красива и завършена визия с елегантната декоративна каса.

Цена: 1598 лв. с ДДС.

Спестявате 25% в сравнение с блиндирана врата iPS 1.0 с добавени същите допълнителни екстри към вратата.
В цената не са включени размери по поръчка, монтаж, демонтаж и извозване.

Допълнителни екстри:

 • Управление с мобилен телефон Solid MobileKEY: 199 лв.
 • Безконтактен ключодържател Solid55: 29 лв.
 • Патрон Solid Snake: 194 лв.
 • Патрон Dom Diamant (5 ключа): 547 лв.

Цената е за врата с размери:

 • широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
 • височина – 1980, 2020 мм.
Направете запитване!
Очакваме ви в нашия изложбен център, за да направим избора Ви на врата още по-приятен!

За повече информация:

Солид 55 – МОЛ SOLID 55
02 807 11 55
0886 009 445
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784
Работно време:
Понеделник-Петък 8:30 – 19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа

Продукти от същата категория