Блиндирана врата iDoor 20-19 – най-добрата Врата на годината досега!

Блиндирана врата iDoor 20-19 - блиндирана врата на годината

Този модел е специален! Защото iDoor 20-19 привлича не само с технологични иновации, но и с впечатляващ дизайн!
За първи път, Солид 55 представя модел, който ще изуми и най-взискателните сред вас.
Вратата на бъдещето може да бъде контролирана от всяка точка на света! Трябва ви само iDoor 20-19 и вашият мобилен телефон.
Заминахте на почивка, но трябва спешно да отключите на някой? Само се обадете на вратата си и готово!
Децата са се прибрали? Вече ще знаете всичко, защото iDoor 20-19 ви ще ви го съобщи.
Неочаквани гости, които ще останат няколко дни? Вечните притреснения у кого е ключът вече могат да останат в историята. Само се обадете на вратата си и тя ще им отключва.
А въпросът дали сте заключили тази сутрин вече ще ви се струва забавен. Защото Врата на годината ще се заключва сама. Само й кажете.
За ценителите на детайла сме подготвили специална изненада! iDoor 20-19 е изключително красива с ексклузивната си визия, която ще впечатли абсолютно всеки.
А за финал сме оставили и изненадата, че спестявате до 30%!
Всичко това може да бъде ваше на цена, която не сме имали досега!

Какво още притежава iDoor 20-19:

Сигурност без компромиси с електромеханично заключване с четири стоманени шипа и вградено захранване

С iDoor 20-19 вие осигурявате впечатляващо висока степен на защита за вашия дом благодарение на двете независими заключващи системи с общо 8 точки на заключване и специалната защита на механичната брава срещу разпробиване.
Електромеханичната брава W30-4Т притежава цели пет точки на заключване и гарантира най-висок клас на взломоустойчивост.
Като допълнение, iDoor 20-19 притежава и допълнителна защита ProBox с рингов протектор, интегрирана заедно с бравата здраво в конструкцията на металното крило.
А специалната функция EasyGo позволява електромеханичната брава да заключва автоматично вратата след нейното затваряне. Оставете вечния въпрос „Заключих ли си вратата?“ в миналото.

Заключващи системи за блиндирана врата iPS 25+

Управление с безконтактна карта за блиндирана врата iPS 25+

Заключване чрез безконтактна карта със система против копиране

Помислихме за удобството и на най-малките членове на вашето семейство и към модела включихме безконтактна карта, която да отключва и заключва електромеханичната брава! И не само това – картите в iDoor 20-19 имат специална защита против копирането им.

Взаимна, допълнителна защита на заключващите системи

SBS – Security Block system – взаимна защита на двете заключващи системи с цел повишаване на сигурността на блиндираната врата.
При заключване и на двете брави, електромеханичната започва да охранява механичната чрез Active security (задейства се аларма при опит за насилствено преодоляване на бравата), а механичната брава блокира достъпа до антената и бутона за отключване на електрическата.
За да си отворим вратата първо отключваме механичната брава и след това вече можем да задействаме електрическата брава с безконтактната карта или бутона за отключване от вътрешната страна на жилището.

SBS – Security Block system

Система Active security за блиндирана врата iPS 25+

Active Security – защитна сирена, независима от СОТ и вградена в крилото

Алармена система интегрирана във врата, която следи състоянието на двете заключващи системи чрез комбинация от датчици.

При заключване на електромеханичната брава системата се привежда в готовност. Ако настъпи събитие ( вибрация – удар) сирената се активира и издава последователност от звукови сигнали. При заключване на механичната брава, системата започва да следи и нейното състояние.
Когато вратата е заключена и е с активирана аларма при отключване на механичната брава се стартира таймер (10 сек.), ако в рамките на това време не се отключи и електромеханичната брава, настъпва събитие! Сирената се активира и отново издава последователност от звукови сигнали.Функция EasyGo – автоматично заключване на електромеханичната брава след затваряне на вратата.

Втора независима механична система на заключване от най-висок клас с патрон Solid 10 за допълнителна степен на сигурност

Патронът Solid 10 има 10 щифта, което прави секретността му изключително голяма – над 100 000 възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн, който спомага за по-добър захват на ключа. Той е удобен, което улеснява ежедневната му употреба.
Solid 10 съчетава няколко вида защити:

Защита срещу изваждане;
Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”;
Защита срещу разпробиване;
Клиентска карта

Защита за патронна брава ProBox за блиндирана врата iPS 25+

Akustic Pad - звукоизолационна подложка със сертификат за 27dB звукоизолация

Изключителна шумоизолация на вратата благодарение на специалната подложка Aкustik Pad

Тишината е безценна. Ние отлично знаем това, затова използваме специален изолационен материал Akustic Pad от Италия. Той представлява EPDM плоча, вложена във външната плоскост на крилото на вратата и осигуряваща допълнителни 26dB звукоизолация. Това специфично уплътнение, решение на Солид 55 ще ви позволи да почувствате удоволствието от липсата на външен шум.

Направете запитване!

Характеристики

Металната конструкция на вратата, може да се сравни със скелета при човека. Не се вижда, но тя е тази, която поема всички натоварвания. Прецизното конструиране и изпълнение, особено на зоните поемащи статичните и динамични натоварвания, е важно за надеждното функциониране на съвременната високотехнологична врата.
Отличната топло и шумоизолация на врата се постигат благодарение на запълването на стоманеното шаси с 50мм минерална вата.
Широкоъгълната шпионка е доказано във времето добро решение за визуализация на пространството пред вратата.
3D регулируемите панти на вратата гарантират прецизно регулиране на прилепването на крилото към касата.
3D регулируеми панти
Пасивните шипове от страната на пантите са още една защита на масивните стоманени 3D панти.
пасивни шипове
Работата на двойните уплътнители на вратата сериозно зависи от силата на притискане на крилото към касата. Вграденият механизъм за регулиране на луфта между крилото и касата директно влияе на силата на притискане и осигурява безупречната работа на уплътнителите.
Реглаж на луфта между крило и каса
Интересното при патронната брава е, че секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. С цел да защити самия патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в специално развалцована стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона.
ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм (2+4+1,2) стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.
Механична защита на патронно заключване
Великолепно конструктивно-технологично решение изпълнено от 4мм стомана, принуждаващо активните фиксиращи щифтове да работят на срязване.

И още – директно отвеждане реакцията от силите, възникнали от опити за взломно проникване, директно в носещата стената.

Защита за брава SolidBox
Локалното мостово подсилване на стоманената конструкция на крилото е една от технологичните добавки на Солид 55, която служи за:

 • Уякчаване на металното крило
 • Намаляване на вътрешните напрежения от заваряването
 • Прецизиране мястото на подсилващите метални профили
След окончателното завършване на стоманеното шаси на крилото (най-вече на заваръчните процеси), химичното третиране и нанасянето на електростатично покритие гарантира устойчивостта на вратата срещу корозия.
Това е специално конструктивно решение, което едновременно изпълнява две функции: като специално пригодено място за добре работещото уплътнение и като сериозна допълнителна защита на заключващите щифтове.
уплътнение за блиндирана врата
Наличието на второ сериозно EPDM уплътнение винаги е по-добро от само едно!
Обкантващ профил блиндирана врата
За безупречния монтаж на металната каса на вратата към отвора всяка врата е снабдена с допълнително усилени стоманени конструктивни елементи за здраво анкериране към стената.
анкериращ елемент за блиндирана врата
Край на оплакванията от рода: под вратата ми духа! Автоматичния гумен праг се спуска при затваряне на крилото и уплътнява луфта между вратата и подовата настилка. Също предпазва от влизането на боклуци и прах вътре в жилището.
автоматичен уплътняващ праг за блиндирана врата
Великолепно техническо решение за предаване на движението от тристранната заключваща система към допълнителни активни фиксиращи стоманени шипове – девиатори. Усилена лостова система с девиатор осигурява мощно многоточково фиксиране на крилото към касата с едно завъртване на ключа.
Повече от 10 години, Солид 55 използва собствена патентована система за скрито електромеханично заключване, която значително подобрява сигурността на вратата. За по-голяма сигурност е създадена възможността във вратата да се вгради втори, скрит механизъм за здраво многоточково заключване. Интелигентните врати от най-високия клас iDoor са иновативни продукти, позволяващи постигане на изключително висока сигурност в дома и офиса, като едновременно с това и улесняват ежедневието на ползвателя им.
Солид 55 е разработила и предлага в момента две системи на заключване:

 • електромеханична брава II-ро поколение – задвижва два стоманени шипа /W30-2T/
 • електромеханична брава II-ро поколение – задвижва 4, 5, 7 или 9 точки на заключване /W30-4T,W30-5T, W30-7T, W30-9T/
Електромеханична брава за блиндирана врата
Великолепно HiTech решение надграждащо чисто пасивен по своя характер продукт.
Active security е специална алармена система разработена от Солид 55. Използването на датчици за активно регистриране при опит за неоторизирано влизане през вратата, променя една чисто пасивна система (каквато е една блиндирана врата) в активна. Предимства на вградената алармена система:

 • Не изисква допълнителни усилия от ползвателя – при заключване на електромеханична брава, вратата преминава автоматично в режим на самоохрана;
 • Сирената е добре защитена;
 • Невидима е отвън.

Датчиците реагират на неоторизираното влизане, като задействат вградената във вратата сирена или изпращат SMS до администратора на вратата при наличие на управление с мобилен телефон „Solid MobileKEY”.

Сирена за блиндирана врата
Сигурен и удобен начин за замяна на традиционните ключове.
Безконтактните карти, които използваме са базирани на RFID технологията. Те са специално разработени за Солид 55 и използват модифициран протокол за комуникация между вратата и антената, което води до значително повишаване на нивото на сигурността. За да се гарантира сигурността на предаването на уникалната информация, записана в картата се установява подсигурен канал и кодирана връзка. Приложението на безконтактната технология в iDoor 20-19, позволява четящото устройство да се „скрие” в крилото на вратата и да остане невидимо. Това от своя страна повишава сигурността на интелигентната система за защита.
Управление чрез безконтактна карта
SBS – Security Block system – взаимна защита на двете заключващи системи с цел повишаване на сигурността на блиндираната врата.
При заключване и на двете брави, електромеханичната започва да охранява механичната чрез Active security (задейства се аларма при опит за насилствено преодоляване на бравата), а механичната брава блокира достъпа до антената и бутона за отключване на електрическата.
За да си отворим вратата първо отключваме механичната брава и след това вече можем да задействаме електрическата брава с безконтактната карта или бутона за отключване от вътрешната страна на жилището.
Иновативно високотехнологично решение превръщащо такъв традиционен продукт в част от съвременния мобилен свят. Вече не е нужно физически да си до вратата за да я управляваш.
Solid MobileKEY е специален модул, вграден във вратата – разработка на Солид 55. Това е иновативно решение за сигурността на Вашия дом, което комбинира мобилната технология и системата за електронно заключване, като получавате много нови възможности:

 • Отключвате/заключвате вратата от разстояние с едно позвъняване, което е безплатно и не натоварва Вашата сметка;
 • Решавате на кого да дадете достъп до дома Ви, чрез изпращане на SMS от мобилния телефон на администратора (собственика) на вратата;
 • Разбирате, когато някой от семейството Ви се е прибрал;
 • Получавате алармено съобщение, ако някой се опита да проникне в жилището Ви;
 • Solid MobileKEY се задейства и чрез Приложение за администриране на Входните врати (разработено за Android и iOS).
Управление с мобилен телефона за блиндирана врата
Вграден в стоманената каса захранващ блок за по-лесен монтаж и запазване на пространството около вратата чисто и в хармония с дизайна на помещението
вградено захранване за блиндирана врата

10 щифтов патрон, с изключително голяма секретност и много възможни комбинации. Ключът е ямков, с нов ергономичен дизайн. Благодарение на по-добрия захват, ключът пасва идеално в ръката и прави ежедневната му употреба много лесна. Патронът съчетава няколко защити:

 • Защита срещу изваждане;
 • Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”;
 • Защита срещу разпробиване;
 • Клиентска карта.
италианска патронна брава за блиндирана врата патрон Solid 10
Възможност за едно цялостно завършване на визия на вратата, кореспондираща с тази на крилото.
декоративна каса Комфорт
Декоративните плоскости от двете страни на вратата придават уникалната топлота и уют на дървото, докато едновременно с това ви осигуряват и допълнителна изолация. Akustic Pad – Специален 2 мм гумен изолационен материал от Италия със сертификат за 27dB. звукоизолация, вложен във външната плоскост на крилото на вратата.
декоративни плоскости за блиндирана врата
Солид 55 предлага голямо разнообразие от дизайнерски решения в обкова, които елегантно допълват цялостната визия на вратата.
широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
височина – 1980, 2020, 2060, 2100 мм.

Цена

Блиндирана врата iDoor 20-19

Този модел врата включва:

 • Две независими заключващи системи с общо 8 точки на заключване и специална защита на механичната бравата срещу разпробиване;
 • Бързо и лесно отключване и заключване чрез безконтактна карта;
 • Управление с мобилен телефон – Solid MobileKEY;
 • Независима от СОТ, вградена в крилото защитна сирена – Active Security;
 • Функция EasyGo – автоматично заключване на електромеханичната брава след затваряне на вратата;
 • Отлична топло и шумоизолация благодарение на четиристранното уплътнение – вградено двустранно уплътнение и долен автоматичен праг;
 • Красива и завършена визия с елегантната декоративна каса.

Цена: 1989 лв. с ДДС.

Спестявате до 30%.
Необвързваща ценова препоръка с вкл. 20% ДДС без размери по поръчка, монтаж, демонтаж и извозване!
Солид 55 запазва правото си на технически и ценови промени. Всички снимки са илюстративни.
Възможни размери: широчина – 900, 940, 980, 1020мм; височина – 1980, 2020, 2060, 2100мм.
В сила до 31.12.2019г.

Допълнителни екстри:

 • Патрон Solid Saturn (5 ключа): 311 лв.
 • Безконтактен ключодържател Solid55 CP: 35 лв.
 • T-профил: 29 лв.
 • Патрон Dom Diamant (5 ключа): 548 лв.
 • Easy Lock: 498 лв.

Цената е за врата с размери:

 • широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
 • височина – 1980, 2020, 2060, 2100 мм.
Направете запитване!
Очакваме ви в нашия изложбен център, за да направим избора Ви на врата още по-приятен!

За повече информация:

Солид 55 – МОЛ SOLID 55
02 807 11 55
0886 009 445
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784
Работно време:
Понеделник-Петък 8:30 – 19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа

Продукти от същата категория