Блиндирана врата Domo 20-19 – с грижа за ценните и безценните неща в живота


Какво означава топлината за една къща? Уют. И DOMO 20-19 ви дава точно това! Със своята отлична топлоизолация, ексклузивният модел на годината за къща ще ви плени! Търсите сигурност, и спокойствие? С DOMO 20-19 ще почувствате защита и удобство в едно!

Запазете топлината в дома си!

Врата на годината за къща DOMO 20-19 е специално разработена за външни условия врата, с отлични показатели на топло- и шумоизолация.
Повърхността на вратата e уязвима на слънчевите лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния

блиндирана врата за къща DOMO 20-19 - декоративни панели

Механична защита и удобство в едно

DOMO 20-19 е изцяло нова разработка, създадена специално за любителите на механичната защита с впечатляващите 7 точки на заключване, благодарение на високия клас патрон Solid 6! И понеже знаем, че освен сигурност, търсите и удобство – решихме да ви изненадаме с ръкохватка от вътрешната страна на вратата!

Още защита!

Солидният ProBox със специален протектор представлява масивен стоманен механизъм със сборна дебелина 7,2мм, защитаващ заключващия механизъм.
Развалцован борд и високо закалена рингова защита за предпазване на патрона от изкъртване.

Защита за патронна брава ProBox за блиндирана врата Солид 55 -модел iPS 25+

Уникални Outflat плоскости, специално за външни условия

Сандвич панел – Outflat, който е специално разработен за външни условия! Две плоскости от 8 мм МДФ обработен с UV грунд за външни условия + 0,3 мм горещо поцинкован стоманен лист, покрит с PVC филм.
Вратата трябва да бъде скрита под козирка. Не е подходящо да бъде изложена на директни външни условия (снегонавяване, продължително излагане на слънце, дъжд).

Красота и стил за вашия дом

Специалните Outflat плоскости се предлагат в 5 актуални цвята, подходящи за всеки интериор и екстериор. А луксозният обков, който добавихме към модела ще придаде завършена и изискана визия на вашия дом.

Направете запитване!

Характеристики

Металната конструкция на вратата, може да се сравни със скелета при човека. Не се вижда, но тя е тази, която поема всички натоварвания. Прецизното конструиране и изпълнение, особено на зоните поемащи статичните и динамични натоварвания, е важно за надеждното функциониране на съвременната високотехнологична врата.
Отличната топло и шумоизолация на врата се постигат благодарение на запълването на стоманеното шаси с 50мм минерална вата.
Широкоъгълната шпионка е доказано във времето добро решение за визуализация на пространството пред вратата.
3D регулируемите панти на вратата гарантират прецизно регулиране на прилепването на крилото към касата.
3D регулируеми панти
Пасивните шипове от страната на пантите са още една защита на масивните стоманени 3D панти.
пасивни шипове
Работата на двойните уплътнители на вратата сериозно зависи от силата на притискане на крилото към касата. Вграденият механизъм за регулиране на луфта между крилото и касата директно влияе на силата на притискане и осигурява безупречната работа на уплътнителите.
Реглаж на луфта между крило и каса
Интересното при патронната брава е, че секретността е в патрона, който е външен елемент за самата брава. С цел да защити самия патрона от механична атака, Солид 55 разработи и предлага собствена защита – ProBox. Това е усилена стоманена кутия за вътрешен монтаж на бравата. Патронът се защитава от масивно закалено стоманено тяло с ринг, потъващ в специално развалцована стоманената кутия. Това прави практически невъзможно разбиването на патрона.
ProBox е допълнително усилена с 4 мм стомана или общо 7,2 мм (2+4+1,2) стомана в областта на бравата, която защитава заключващият механизъм.
Механична защита на патронно заключване
Великолепно конструктивно-технологично решение изпълнено от 4мм стомана, принуждаващо активните фиксиращи щифтове да работят на срязване.

И още – директно отвеждане реакцията от силите, възникнали от опити за взломно проникване, директно в носещата стената.

Защита за брава SolidBox
Локалното мостово подсилване на стоманената конструкция на крилото е една от технологичните добавки на Солид 55, която служи за:

 • Уякчаване на металното крило
 • Намаляване на вътрешните напрежения от заваряването
 • Прецизиране мястото на подсилващите метални профили
След окончателното завършване на стоманеното шаси на крилото (най-вече на заваръчните процеси), химичното третиране и нанасянето на електростатично покритие гарантира устойчивостта на вратата срещу корозия.
Това е специално конструктивно решение, което едновременно изпълнява две функции: като специално пригодено място за добре работещото уплътнение и като сериозна допълнителна защита на заключващите щифтове.
уплътнение за блиндирана врата
Наличието на второ сериозно EPDM уплътнение винаги е по-добро от само едно!
Обкантващ профил блиндирана врата
За безупречния монтаж на металната каса на вратата към отвора всяка врата е снабдена с допълнително усилени стоманени конструктивни елементи за здраво анкериране към стената.
анкериращ елемент за блиндирана врата
Край на оплакванията от рода: под врата ми духа! Автоматичния гумен праг се спуска при затваряне на крилото и уплътнява луфта между вратата и подовата настилка. Също предпазва от влизането на боклуци и прах вътре в жилището.
автоматичен уплътняващ праг за блиндирана врата
Великолепно техническо решение за предаване на движението от тристранната заключваща система към допълнителни активни фиксиращи стоманени шипове – девиатори. Усилена лостова система с девиатор осигурява мощно многоточково фиксиране на крилото към касата с едно завъртване на ключа.
Патронът е нова разработка на Солид 55 и притежава следните характеристики:

 

 • Два щифта против разпробиване;
 • Шест активни пина;
 • Защита срещу отваряне чрез метода „bumping”;
 • Персонализирана клиентска карта за повече сигурност;
 • С ръкохватка от вътрешната страна;
 • Има 5 + 1 майстирски ключа.

Декоративните плоскости от двете страни на вратата придават уникалната топлота и уют на дървото, докато едновременно с това ви осигуряват и допълнителна изолация.
Декоративни плоскости за блиндирана врата за къща xDoor Outflat
Солид 55 предлага голямо разнообразие от дизайнерски решения в обкова, които елегантно допълват цялостната визия на вратата. Моделът стандартно върви с пасивна дръжка Телус отвън и дръжка Дерби хром сатен отвътре
широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
височина – 1980, 2020 мм.

Размер 2100мм е включен в цената!

Посока на отваряне – навътре.

Цена

блиндирана врата за къща DOMO 20-19

Този модел врата включва:

 • патронна брава с патрон Solid 6 – 5+1 ключа;
 • Декоративни плоскости – 2×8 мм уникални МДФ плоскости „Outflat” с дървесен декор (сандвич панел)
  • Златен дъб;
  • Графит;
  • Ясен;
  • Тъмен дъб;
  • Бяло с дървесен декор.
 • луксозен италиански обков – пасивна дръжка Телус отвън и дръжка Дерби хром сатен отвътре;
 • широкоъгълна италианска шпионка.

Цена: 1555 лв.

Цената не включва монтаж.

Цената е за врата с размери:

 • широчина – 900, 940, 980, 1020 мм;
 • височина – 1980, 2020 мм.

Размер 2100мм е включен в цената!

Вратата се предлага само с посока на отваряне навътре!

Направете запитване!
Очакваме ви в нашия изложбен център, за да направим избора Ви на врата още по-приятен!

За повече информация:

Солид 55 – МОЛ SOLID 55
02 807 11 55
0886 009 445
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784
Работно време:
Понеделник-Петък 8:30 – 19:00 часа
Събота 10:00 – 18:00 часа