Започвате ремонт и търсите комплекксно решение за вашия дом? Пакетните ни предложения Твой Дом са прекрасен начин да спестите пари и време, а възможността блиндираната и интериорните ви врати да изглеждат еднакво е повече от съблазнителна!

 

Специалните ни пакети комбинират врата за апартамент с интериорни врати или врата за къща отново с интериорни решения. Дали търсите традиционни или високотехнологични продукти – в пакетите Твой Дом можете да намерите точно това, от което се нуждаете!

 

  • Пакет блиндирана врата за апартамент и механично заключване, в комбинация с две или три интериорни врати и решение за баня – ще спестите между 309лв. и 636лв.
  • Пакет блиндирана врата за апартамент и електромеханично заключване, в комбинация с две или три интериорни врати и решение за баня – ще спестите между 348лв. и 579лв.
  • Пакет блиндирана врата за къща с механично или електромеханично заключване, в комбинация с три интериорни врати и решение за баня – ще спестите между 530лв. и 708лв.

Разгледайте предложенията в шоурум Солид – координати на изложбения център ще намерите ТУК.

Солид 55 ООД запазва правото си на технически и ценови промени. Цените са в лева, с включен ДДС, без включен монтаж. Цените са валидни за базови модели и важат за специфични размери. Всички екстри и размери, които не участват в промоцията се калкулират по ценоразпис. Снимките са илюстративни. В сила до 31.12.2019г. или до изчерпване. Солид 55 не носи отговорност за допуснати печатни грешки.