Първата българска врата с биометрично заключване вече е на пазара

Производителят на биометрични решения Biodit и лидерът в производството на блиндирани врати Солид 55 представиха първата по рода си врата с биометрично заключване Easy Lock. Високи технологии, съчетани в практично и сигурно решение.

Системата Easy Lock е ново поколение биометрично утройство за заключване на блиндираната врата и предлага още по-високо ниво на сигурност на дома.

Липсата на ключове, пароли и кодове за достъп прави практически невъзможно използването на друго устройство, чрез което да се влезе неправомерно през вратата. Easy Lock оперира чрез идентификация на пръстовите отпечатъци, за да позволи отключване на вратата. Всеки, който използва тази функционалност на смартфона си знае колко лесно работи тя и единственото, което е необходимо да се направи е да се запаметят отпечатъците, които ще могат да отключват вратата, а ключът ще остане в миналото.

За всички, които искат да добавят тази допълнителна функционалност към своята врата Солид могат да видят устройството в действие в нашия Шоурум. А първите 30 от вас ще получат и  специален комплимент! Какъв е той – вижте ТУК.